Loading...
Audio Anaesthesia

ORVOSAINKFiatal és modern gondolkozású csapatunk tagjai, Dr. Nagy Gergely és Dr. Károlyi László, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosok, akik Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán diplomáztak, majd szakmájukat Németországban tanulták. 2017 illetve 2018 óta mindketten főorvosként dolgoznak Ausztriában. Sopron polgárai.

A páciensekkel történő őszinte és emberséges kommunikáció, bizalmi kapcsolat felépítése nem csak alaptézis számukra, hanem ez vállalkozásuk lényege.Dr. Nagy Gergely

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos Zeneszerző Audio Anesztézia megalkotója
Dr. Nagy Gergely

Tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végezte. Általános orvosi diplomáját 2010‑ben szerezte. Ezután Németországban, Hannover körzetében, Klinikum Lehrte kórházban dolgozott aneszteziológusként 1 évet, majd 2011‑től Regensburgban a Caritaskrankenhaus St. Josef kórházban folytatta.

2015-től Ausztriában dolgozott a Landesklinikum Wiener Neustadt súlyponti kórház Aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályán. Ausztriában szerezte szakvizsgáját 2017‑ben. 2021‑től az oberpullendorfi kórház egyik aneszteziológus főorvosa.

Zenei karrierje 9 éves korában indult, mikor első zongoraművét megkomponálta. Ekkor édesanyja tehetséggondozás céljából a soproni Zeneiskolában magánórákra iratta be és zongoratanárja segítségével a kötelező zeneiskolai anyagon túl zeneszerzést tanult. Első kamarakoncertjét 15 évesen tartotta saját zongora műveiből. 20 évesen a mára széleskörben is elismert DALRIADA magyar népzenéket is feldolgozó, a természet szépségét és emberi kapcsolatok fontosságát a rockzene nyelvén megéneklő zenekar egyik alapító és zeneszerző, billentyűs tagja.

A zeneszedáció ötlete abból az egyéni megygyőződésből indult még az egyetemi évei alatt, hogy az orvostudomány és a zene, szerves egészként összekapcsolható.Dr. Károlyi László

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos Társszerző: Audio Anesztézia
Dr. Károlyi László

Tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végezte. Általános orvosi diplomáját 2010‑ben szerezte. Ezután Németországban, Eggenfelden városában dolgozott aneszteziológusként.

2014‑től Ausztriában dolgozott a Landesklinikum Wiener Neustadt súlyponti kórház Aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályán. Ausztriában szerezte szakvizsgáját 2018‑ban. 2021‑től az oberpullendorfi kórház egyik aneszteziológus főorvosa.

Személyes meggyőződése, hogy a betegek félelmének oldása, a betegek közérthető tájékoztatása messze a legfontosabb feladat, ez számára minden orvos-beteg kapcsolat kiindulópontja.

Vissza

Audio Anesztézia